Kursus Motivasi Di Tekam Resort

Harap Bersabar semua…

Saya akan masukkan gambar dan video dalam blog saya ni sedikit masa nanti.. Ennnnjoooyyy…

p/s: Testing gambar je ni.. nnti banyk lagi nak upload..

*update : 2 Ogos 2008 : Video sudah siap , boleh tempah di http://www.KedaiCyber.com/tekam

Testing Bertapa Di Gua

Persedian Berangkat

Memindah Rakit Yang Dibina

Keluar Dari Gua

5 Comments »

  1. 1
    noraha Says:

    nazri tak sabar nak tengok gambar kat tekam tu….hi.. hi..😉

  2. 2
    niza Says:

    lambat la abg nazri..masukkan la cepat gambar tue

  3. 3
    dnazrie Says:

    Sabal lah yer … biasa la.. bila cuti lama.. kerja pun berlambak… kena setle kerja dulu..

  4. 4
    mimie Says:

    alaaaaa igatkan dah upload semua gambar tuh nik x sabar2 nak tgk gmbr ngan video skali cpat ckit deh……..

  5. 5
    Nazri Says:

    Mimie ni siapa lah yer.. mcm tak pernah ku dengar nama tu… hehe.. jgn risau.. sy dah upload gambar semua tp kat halaman lain.. kalau upload kat blog ni nanti penuh la ngan gambar tu jer..


RSS Feed for this entry

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: