Sambutan Hari Lahir

Ni saya nak paparkan perkara dah lama, baru masuk dalam blog ni sebab terlupa. Bila tengok gambar-gambar balik baru teringat pasal ni.

Pada 31 Mac 2008, lepas mesyuarat kakitangan, staff kat opis ni telah rancang untuk sambut hari lahir saya. Pada tarikh sebenar hari lahir tu saya sedang berkursus. Tapi penuh juga la inbox dapat SMS ucapan hari lahir. Habis aje mesyuarat tu diaorang keluarkan kek. Tuan Iruthayaraj join sekali dengan kami sama-sama raikan. Terharu juga lah saya rasa sebab yang sebenarnya sebelum ini saya tak pernah pun buat majlis untuk sambut hari lahir. Kalau setakat dapat hadiah dan kad ucapan tu dah biasa.

Walaupun majlis tu buat biasa saja, tapi bagi saya ia amat bermakna….. TERIMA KASIH saya ucapkan kepada kawan-kawan yang buatkan majlis tu untuk saya….

Saya letak sikit jer gambar :


Kek Yang Ditempah

Buat Kenangan Sebelum Masuk Perut


Masa Untuk Membedah

Inilah Gambar Kenangan Yang Berharga

2 Comments »

  1. 1
    LaS Says:

    Nmpak sedap lah kek tu…UNTUNG g sabah ek!!!

  2. 2
    Nurul Says:

    *(n_n)*


RSS Feed for this entry

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: