Gambar Di Pulau Langkawi

Pada 23/03/2008 hingga 25/03/2008 ada kursus Penyelenggaraan Surat, Fail Dan Rekod di Pulau Langkawi. Ada masa terluang tu sempat jalan-jalan sambil melancong. saya sertakan gambar-gambar yang sempat diambil masa jalan-jalan. Enjoy….!!!!

Belangkas

Bergambar Untuk Kenangan

Kumpulan Bot Kami

About these ads

5 Comments »

  1. 1
    niza Says:

    takkan tue ajer kot

  2. 2
    dnazrie Says:

    ada lagi.. sabor nanti upload..

  3. 3
    Haslinda Says:

    Nazrie…Lin pun baru jer balik dari langkawi..
    sama la gambar tu dengan gambar lin amik…
    Tapi,lin tak pakai safety jacket masa tu…

  4. 4
    Sofia Says:

    nAZRI… Dah berapa kali sy hantar email kat awak, kenapa tak balas..? Saya ada send gambar awak yg sy ambil masa kat tepi pantai. Ada sama sy nak jumpa awak boleh tak…? awk asyik sibuk jer…

  5. 5
    LaS Says:

    La 3 kping je…lawak lah awk ni..klu nk upload biar bebanyak ckit


RSS Feed for this entry

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: